Direct naar de inhoud
Vertegenwoordiging in België
Nieuwsartikel9 februari 2022Vertegenwoordiging in BelgiëLeestijd: 1 min

Conferentie over de toekomst van Europa: Zorg ervoor dat uw stem wordt gehoord! Zet uw ideeën en verslagen van evenementen op tijd op het platform!

COFE 2022

In het verslag dat op 17 maart zal worden gepubliceerd, zal alleen rekening worden gehouden met de bijdragen die uiterlijk op 20 februari op het platform zijn gezet. Alleen zo kan het verslag tijdig in alle officiële talen worden vertaald en gepubliceerd en kan het worden meegenomen in de plenaire vergaderingen en werkgroepen van de conferentie. 

Na die datum kunt u via het platform bijdragen blijven leveren, zodat het debat online kan worden voortgezet. Deze bijdragen worden dan meegenomen in het volgende verslag, dat na 9 mei wordt opgesteld. 

Sinds de start van het platform in april 2021 zijn er al drie tussentijdse verslagen over het meertalige digitale platform opgesteld. Deze zijn meegenomen in de werkzaamheden van de Europese en nationale burgerpanels en in de plenaire vergaderingen van de conferentie. De laatste twee Europese burgerpanels vinden plaats op 11-13 februari en 25-27 februari

Voor meer informatie

Bijzonderheden

Datum publicatie
9 februari 2022
Auteur
Vertegenwoordiging in België