Skip to main content
Logo van de Europese Commissie
Vertegenwoordiging in België
Nieuwsartikel1 maart 2022Vertegenwoordiging in België

Deadline voor projectvoorstellen voor het Nieuwe Europese Bauhaus Festival in Brussel verlengd tot 21 maart

Het Nieuwe Europese Bauhaus Festival vindt plaats van 9 tot 12 juni in Brussel. Geïnteresseerde organisaties en personen kunnen zich kandidaat stellen tot en met 21 maart om er hun activiteiten, projecten of nevenevenementen voor te stellen.

New European Bauhaus

Het hybride Nieuwe Europese Bauhaus Festival zal live optredens, tentoonstellingen, participatieve activiteiten en een forum voor debat en uitwisseling van ideeën omvatten. De Europese Commissie nodigt organisaties, kunstcollectieven, instellingen, universiteiten, architecten, steden, regio's, bedrijven, kunstenaars, studenten, wetenschappers, vernieuwers en alle geïnteresseerden uit deel te nemen en de manier waarop we samenleven op een duurzame, inclusieve en mooie manier in beeld te brengen.

Kandidaturen konden oorspronkelijk tot 7 maart ingediend worden, maar die deadline is nu verlengd tot 21 maart. Meer informatie over het Festival, de voorwaarden om deel te nemen en de beschikbare steun is hier beschikbaar: https://new-european-bauhaus-festival.eu/nl-be/join

Voor meer informatie

Bijzonderheden

Datum publicatie
1 maart 2022
Auteur
Vertegenwoordiging in België