Direct naar de inhoud
Logo van de Europese Commissie
Vertegenwoordiging in België
Nieuwsartikel14 oktober 2021

SALON EDUC 2021 opent in Marche en Famenne: een groot succes voor de Dag van Europa

De Commissie is vertegenwoordigd op het SALON EDUC 2021 in Marche en Famenne, van 13 tot 16 oktober.

Stand salon éducation

Eerste dag op het SALON EDUC en eerste successen! De Europastand verwelkomde bijna 400 onderwijsprofessionals. Velen van hen hebben het rijke programma van conferenties gevolgd die in het teken stonden van de speciale dag van Europa met als thema “Het onderwijs van morgen in het hart van Europa”.

Het SALON EDUC is een gelegenheid om professionals uit het onderwijs in Franstalig België te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen. Op de Europa-stand kunnen zij al het gratis beschikbare educatieve materiaal ontdekken en gebruiken om hen te helpen Europa te onderwijzen of om hun leerlingen en studenten Europa te laten ontdekken. Onze teams staan ook klaar om specifieke presentaties te organiseren in hun scholen of in een van de gebouwen van de Commissie.

"Hoe meer je weet over Europa, hoe meer je ervan houdt!” Deze zin, spontaan uitgesproken door een leraar die op onze stand aanwezig was, vat onze doelstelling mooi samen: goed geïnformeerd zijn om Europa te begrijpen en - wie weet? – er meer van te houden.

Nuttige links

Bijzonderheden

Datum publicatie
14 oktober 2021